Антикризове управління харчовими підприємствами

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Успішне застосування антикризових заходів є можливим при комплексному підході до визначення кризової ситуації на харчових підприємствах.
Опис
Басюркіна Н. Й. Антикризове управління харчовими підприємствами / Н. Й. Басюркіна // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 322–324. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
антикризове управління, управління підприємствами, харчові підприємства
Бібліографічний опис