Комплексна переробка вторинних молочних ресурсів у закладах ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вторинні ресурси сировини практично не переробляються, хоча і вміщують у своєму складі важливі нутрієнти. Тому організм людини недоотримує важливих компонентів при харчуванні. Це впливає на її фізичний стан і супроводжується низкою захворювань організму.
Опис
Дідух Г. В. Комплексна переробка вторинних молочних ресурсів у закладах ресторанного господарства / Г. В. Дідух // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 95–96.
Ключові слова
комплексна переробка, вторинні молочні ресурси, заклади ресторанного господарства
Бібліографічний опис