Переробка плодоовочевої сировини у складі екструдованих зернопродуктів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Мета роботи полягає у обґрунтуванні використання моркви, бананів та винограду у якості сировини для ЕЗП.
Опис
Хоренжий Н. В. Переробка плодоовочевої сировини у складі екструдованих зернопродуктів / Н. В. Хоренжий, О. С. Волошенко // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 50–52 : рис.
Ключові слова
переробка сировини, плодоовочева сировина, екструдовані зернопродукти, зернопродукти
Бібліографічний опис