Сенсорна характеристика червоних столових вин Каберне-Свіньйон, отриманих з використанням автохтонних штамів винних дріжджів Saccharomyces cerevisiae

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи було встановлення впливу автохтонних штамів винних дріжджів Saccharomyces cerevisiae на сенсорні характеристики червоних столових вин Каберне-Совіньйон.
Опис
Мулюкіна Н. А. Сенсорна характеристика червоних столових вин Каберне-Свіньйон, отриманих з використанням автохтонних штамів винних дріжджів Saccharomyces cerevisiae / Н. А. Мулюкіна, О. О. Бойчук, В. В. Тарасова // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 162–164 : рис. – Бібліогр.: 10 назв.
Ключові слова
червоні столові вина, автохтонні штами, винні дріжджі, Saccharomyces cerevisiae
Бібліографічний опис