Кореляційний аналіз для моделювання процесу виживання мікроміцетів в фруктово–ягідних сиропах

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З метою розробки способів консервування фруктово-ягідних сиропів, які виключають застосування високотемпературної стерилізації та консервантів, визначали виживаність спор цвілевих грибів B. nivea в модельних середовищах з різною концентрацією харчових осмотичне діяльних речовин (сахарози, етилового спирту, лимонної кислоти), чинять при певній концентрації летальну дію на мікроорганізми.
Опис
Кореляційний аналіз для моделювання процесу виживання мікроміцетів в фруктово–ягідних сиропах / Л. А. Осипова, В. Х. Кирилов, Н. П. Худенко, Т. З. Сагаченко // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 156–157 : табл. – Бібліогр.: 1 назв.
Ключові слова
моделювання процесу виживання, виживання мікроміцетів, фруктово–ягідні сиропи
Бібліографічний опис