Вплив кріогенної екстракції на фізико–хімічні властивості сортів винограду шабського теруару

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою даної роботи було дослідження фізико-хімічних параметрів сортів винограду – Рислінгу, Тельті Куйрук, Ркацителі, Марселану шабського теруару при застосуванні низьких температур у рефрижераторі.
Опис
Остапенко В. А. Вплив кріогенної екстракції на фізико–хімічні властивості сортів винограду шабського теруару / В. А. Остапенко, О. Б. Ткаченко, Е. Ж. Іукурідзе // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 164–166 : рис., табл. – Бібліогр.: 3 назв.
Ключові слова
кріогенна екстракція, властивості сортів винограду, виноград шабського теруару
Бібліографічний опис