Особливості білкового метаболізму дріжджів у процесі виробництва виноматеріалів із сировини Одеського регіону

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою даної роботи було вивчення особливостей білкового метаболізму дріжджів в умовах клімату Одеського регіону, а також впливу додаткового азотного живлення на показники динаміки популяції дріжджів і кінетики процесу бродіння виноградного сусла в цьому регіоні.
Опис
Особливості білкового метаболізму дріжджів у процесі виробництва виноматеріалів із сировини Одеського регіону / О. Б. Ткаченко, О. М. Кананихіна, О. І. Пашковський, О. В. Трач // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 168–169 : рис.
Ключові слова
білковий метаболізм дріжджів, дріжджі, виробництво виноматеріалів, виноматеріали
Бібліографічний опис