Соняшниковий шрот – цінний білковий кормовий продукт

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Шрот – це побічний продукт при виробництві рослинних олій, який отримують після пресування і екстракції насіння олійних культур. Залежно від виду сировини розрізняють шрот соняшниковий, соєвий, ріпаковий, гірчичний та інші.
Опис
Воєцька О. Є. Соняшниковий шрот – цінний білковий кормовий продукт / О. Є. Воєцька // Зб. тез доп. 77-ої наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-21 квіт. 2017 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; ред. кол.: Б. В. Єгоров (голова), Н. М. Поварова (заст. голови). - Одеса, 2017. – С. 18–19.
Ключові слова
соняшниковий шрот, кормовий продукт
Бібліографічний опис