Зміна показників якості бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна при зберіганні

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Свіжість борошняних кондитерських виробів є важливим чинником при оцінці споживачем їх якості. Виробники приділяють значну увагу даному критерію, так як, прагнучі поліпшити якість продукції, вони повинні забезпечити збереження свіжості протягом всього періоду їх реалізації, що включає в себе етапи транспортування і зберігання.
Опис
Зміна показників якості бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна при зберіганні / К. Г. Іоргачова, О. М. Котузаки, О. В. Макарова, Л. В. Гордієнко // Зб. тез доп. 76-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-22 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 53-55.
Ключові слова
якість бісквітних напівфабрикатів, бісквітні напівфабрикати, зберігання бісквітних напівфабрикатів, нехлібопекарські види борошна
Бібліографічний опис