Використання натурального підсолоджувача в технології хлібобулочних виробів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Альтернативою цукрозамінникам або підсолоджувачам стала рослина стевія (Stevia rebaudiana). Її листя містять 11 стевіол глікозидів, їх безпечність у 2005 р була підтверджена Комітетом експертів з харчових продуктів ВООЗ.
Опис
Лебеденко, Т. Є. Використання натурального підсолоджувача в технології хлібобулочних виробів / Т. Є. Лебеденко, Н. Ю. Соколова // Зб. тез доп. 76-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-22 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 51-52.
Ключові слова
натуральний підсолоджувач, хлібобулочні вироби, технологія хлібобулочних виробів
Бібліографічний опис