Вплив азотного живлення на мікробіологічні та фізико-хімічні показники виноградного сусла в процесі бродіння

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою даної роботи було вивчення впливу додаткового азотного живлення на показники динаміки популяції дріжджів і кінетики процесу бродіння виноградного сусла.
Опис
Вплив азотного живлення на мікробіологічні та фізико-хімічні показники виноградного сусла в процесі бродіння / О. Б. Ткаченко, О. М. Кананихіна, О. І. Пашковський, О. В. Войцеховська // Зб. тез доп. 76-ї наук. конф. викл. акад., Одеса, 18-22 квіт. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 130-131.
Ключові слова
азотне живлення, виноградне сусло, процес бродіння
Бібліографічний опис