Том 11 № 1 : [12] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Chelate forms of biometalls. Theoretical aspects of obtaining and characteristicsA. Kapustyan, N. Cherno
2017Сomparison of the quality micronutrient compound of recommended daily intakes and the second type diabetes patients’ dietJ. Kozonova, L. Telegenko, N. Stavnicha
2017Використання полімерних комбінованих плівок у технології sous-videО. Дишкантюк, А. Андріянова
2017High-tech processing of secondary resources of winemakingG. Kasyanov, T. Davydenko
2017Using the profile method for evaluationthe beer qualityO. Bocharova, I. Melnik, D. Hnatovskaya, S. Chub
2017Desserts with a high nutritional value in the industry employees nutritionL. Telegenko, J. Kalugina
2017Дослідження процесу переробки холодним способом плодів кісточкових культурМ. Кепін
2017Mathematical aspects of nutrition systems projecting for dietary therapyG. Krutovyi, A. Zaparenko, A. Borysova
2017Comparative analysis of field ration for military personnel of the ukrainian army and armies of other countries worldwideM. Mardar, M. Hkrupalo, M. Stateva
2017Модифікація структури та функціонально-технологічних властивостей казеїну: наукові та прикладні аспектиН. Гринченко, Д. Тютюкова, П. Пивоваров
2017Modelling formulae of strawberry whey drinks of prophylactic applicationN. Tkachenko, P. Nekrasov, S. Vikul, Ya. Honcharuk
2017Technology of production biological active additive based on selenium containing culture of bifidobacteriumL. Kaprelyants, A. Zykov, N. Tregub
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 12 of 12