115700 Спосіб виготовлення виробу з курячого м’яса

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб виготовлення виробу з курячого м'яса, що передбачає підготовку сировини, пакування в термостійку плівку, вакуумування з градієнтом вакууму 1,5-2,0 % в секунду до досягнення вакууму 97-99,9 % і наступну теплову обробку при 63-65 °C, який відрізняється тим, що до сировини додають 2-3 мас. % солі і 0,3-0,5 мас. % смако-ароматичної добавки та витримують протягом 10-12 годин при температурі 1-5 °C, а після вакуумування визначають товщину напівфабрикату і проводять теплову обробку протягом 40-90 хвилин, при цьому напівфабрикати товщиною 20-25 мм піддають обробці протягом 40-85 хвилин, а напівфабрикати товщиною 26-30 мм піддають обробці протягом 85-90 хвилин. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється, тим що як смако-ароматичну добавку використовують суміш білого і чорного перцю або суміш лаврового листа і духмяного перцю, або суміш коріандру і мускатного горіха, або суміш паприки і кайєннського перцю.
Опис
Пат. на винахід 115700 Україна, МПК A23L 13/50 (2016.01), A23L 13/40 (2016.01), A23L 3/10 (2006.01), A23L 3/36 (2006.01). Спосіб виготовлення виробу з курячого м’яса / Солецька А. Д., Віннікова Л. Г., Красота А. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № а 201600082 ; заявл. 04.01.2016 ; опубл. 11.12.2017, Бюл. № 23.
Ключові слова
вироби з курячого м’яса, термостійка плівка, вакуумування, теплова обробка, смако-ароматичні добавки
Бібліографічний опис