Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: | 117852 Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошна |
Other Titles: | Пат. на корисну модель 117852 Україна, МПК A21D 13/02 (2006.01), А21D 2/36 (2006.01) |
Authors: | Лебеденко, Т. Є. Соколова, Н. Ю. Колесник, М. І. Гергель, О. Г. Корінь, О. В. |
Keywords: | пшеничні булочки приготування булочок пшеничне борошно маргарин дріжджі хлібопекарські стевія |
Issue Date: | 2017 |
Abstract: | Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошна, що містить борошно пшеничне першого сорту, маргарин, дріжджі хлібопекарські пресовані, солодкий компонент, сіль кухонну харчову і воду, яка відрізняється тим, що як солодкий компонент вона містить водний екстракт стевії. |
Description: | Пат. на корисну модель 117852 Україна, МПК A21D 13/02 (2006.01), А21D 2/36 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошна / Лебеденко Т. Є., Соколова Н. Ю., Колесник М. І., Гергель О. Г., Корінь О. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201700938 ; заявл. 02.02.2017 ; опубл. 10.07.2017, Бюл. № 13. |
URI: | https://card-file.onaft.edu.ua/handle/123456789/6743 |
Appears in Collections: | Патенти на корисну модель |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pat_kor_117852.pdf | 160.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.