Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Название: 117852 Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошна
Другие названия: Пат. на корисну модель 117852 Україна, МПК A21D 13/02 (2006.01), А21D 2/36 (2006.01)
Авторы: Лебеденко, Т. Є.
Соколова, Н. Ю.
Колесник, М. І.
Гергель, О. Г.
Корінь, О. В.
Ключевые слова: пшеничні булочки
приготування булочок
пшеничне борошно
маргарин
дріжджі хлібопекарські
стевія
Дата публикации: 2017
Краткий осмотр (реферат): Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошна, що містить борошно пшеничне першого сорту, маргарин, дріжджі хлібопекарські пресовані, солодкий компонент, сіль кухонну харчову і воду, яка відрізняється тим, що як солодкий компонент вона містить водний екстракт стевії.
Описание: Пат. на корисну модель 117852 Україна, МПК A21D 13/02 (2006.01), А21D 2/36 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошна / Лебеденко Т. Є., Соколова Н. Ю., Колесник М. І., Гергель О. Г., Корінь О. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201700938 ; заявл. 02.02.2017 ; опубл. 10.07.2017, Бюл. № 13.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://card-file.onaft.edu.ua/handle/123456789/6743
Располагается в коллекциях:Патенти на корисну модель

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pat_kor_117852.pdf160.57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.