Знайшли помилку в тексті на сайті? Допоможіть нам її виправити!
Назва: 117852 Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошна
Інші назви: Пат. на корисну модель 117852 Україна, МПК A21D 13/02 (2006.01), А21D 2/36 (2006.01)
Автори: Лебеденко, Т. Є.
Соколова, Н. Ю.
Колесник, М. І.
Гергель, О. Г.
Корінь, О. В.
Ключові слова: пшеничні булочки
приготування булочок
пшеничне борошно
маргарин
дріжджі хлібопекарські
стевія
Дата публікації: 2017
Короткий огляд (реферат): Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошна, що містить борошно пшеничне першого сорту, маргарин, дріжджі хлібопекарські пресовані, солодкий компонент, сіль кухонну харчову і воду, яка відрізняється тим, що як солодкий компонент вона містить водний екстракт стевії.
Опис: Пат. на корисну модель 117852 Україна, МПК A21D 13/02 (2006.01), А21D 2/36 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошна / Лебеденко Т. Є., Соколова Н. Ю., Колесник М. І., Гергель О. Г., Корінь О. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201700938 ; заявл. 02.02.2017 ; опубл. 10.07.2017, Бюл. № 13.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://card-file.onaft.edu.ua/handle/123456789/6743
Розташовується у зібраннях:Патенти на корисну модель

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pat_kor_117852.pdf160.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.