Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лебеденко, Т. Є. | - |
dc.contributor.author | Соколова, Н. Ю. | - |
dc.contributor.author | Колесник, М. І. | - |
dc.contributor.author | Гергель, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Корінь, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-19T14:13:09Z | - |
dc.date.available | 2019-02-19T14:13:09Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | https://card-file.onaft.edu.ua/handle/123456789/6743 | - |
dc.description | Пат. на корисну модель 117852 Україна, МПК A21D 13/02 (2006.01), А21D 2/36 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошна / Лебеденко Т. Є., Соколова Н. Ю., Колесник М. І., Гергель О. Г., Корінь О. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201700938 ; заявл. 02.02.2017 ; опубл. 10.07.2017, Бюл. № 13. | ru_RU |
dc.description.abstract | Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошна, що містить борошно пшеничне першого сорту, маргарин, дріжджі хлібопекарські пресовані, солодкий компонент, сіль кухонну харчову і воду, яка відрізняється тим, що як солодкий компонент вона містить водний екстракт стевії. | ru_RU |
dc.subject | пшеничні булочки | ru_RU |
dc.subject | приготування булочок | ru_RU |
dc.subject | пшеничне борошно | ru_RU |
dc.subject | маргарин | ru_RU |
dc.subject | дріжджі хлібопекарські | ru_RU |
dc.subject | стевія | ru_RU |
dc.title | 117852 Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошна | ru_RU |
dc.title.alternative | Пат. на корисну модель 117852 Україна, МПК A21D 13/02 (2006.01), А21D 2/36 (2006.01) | ru_RU |
Appears in Collections: | Патенти на корисну модель |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pat_kor_117852.pdf | 160.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.