Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛебеденко, Т. Є.-
dc.contributor.authorСоколова, Н. Ю.-
dc.contributor.authorКолесник, М. І.-
dc.contributor.authorГергель, О. Г.-
dc.contributor.authorКорінь, О. В.-
dc.date.accessioned2019-02-19T14:13:09Z-
dc.date.available2019-02-19T14:13:09Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttps://card-file.onaft.edu.ua/handle/123456789/6743-
dc.descriptionПат. на корисну модель 117852 Україна, МПК A21D 13/02 (2006.01), А21D 2/36 (2006.01). Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошна / Лебеденко Т. Є., Соколова Н. Ю., Колесник М. І., Гергель О. Г., Корінь О. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201700938 ; заявл. 02.02.2017 ; опубл. 10.07.2017, Бюл. № 13.ru_RU
dc.description.abstractКомпозиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошна, що містить борошно пшеничне першого сорту, маргарин, дріжджі хлібопекарські пресовані, солодкий компонент, сіль кухонну харчову і воду, яка відрізняється тим, що як солодкий компонент вона містить водний екстракт стевії.ru_RU
dc.subjectпшеничні булочкиru_RU
dc.subjectприготування булочокru_RU
dc.subjectпшеничне борошноru_RU
dc.subjectмаргаринru_RU
dc.subjectдріжджі хлібопекарськіru_RU
dc.subjectстевіяru_RU
dc.title117852 Композиція інгредієнтів для приготування булочок з пшеничного борошнаru_RU
dc.title.alternativeПат. на корисну модель 117852 Україна, МПК A21D 13/02 (2006.01), А21D 2/36 (2006.01)ru_RU
Appears in Collections:Патенти на корисну модель

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pat_kor_117852.pdf160.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.