Використання купажів рослинних олій збалансованих за жирнокислотним складом у технології м’ясних хлібів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2015
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Були розробленні двокомпонентні системи купажів рослинних рафінованих олій та був досліджений їх жирнокислотний склад.
Опис
Топчій, О. А. Використання купажів рослинних олій збалансованих за жирнокислотним складом у технології м’ясних хлібів / О. А. Топчій, Є. О. Котляр // Зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф. «Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми», Одеса, [16-17 верес. 2015 р.] / Одес. нац. акад. харч. технологій; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2015. – С. 47-48: табл. – Бібліогр.: 5 назв.
Ключові слова
купажі рослинних олій, рослинні олії, технологія м’ясних хлібів, м’ясні хліби
Бібліографічний опис