118178 Спосіб виробництва борошна з цілого зерна

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб виробництва борошна з цілого зерна, що включає очищення від домішок, воднотеплову обробку, сушіння, лущення, сортування продуктів лущення, здрібнювання та сортування продуктів здрібнювання, який відрізняється тим, що зерно тритикале з вологістю 10-14 % пропарюють при тиску пари 0,15-0,20 МПa, сушать до вологості 12-13 %, шліфують однократно, сортують та подрібнюють. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що використовують зерно тритикале сорту "Славетне".
Опис
Пат. на корисну модель 118178 Україна, МПК (2017.01) В02В 3/04 (2006.01), A21D 13/00. Спосіб виробництва борошна з цілого зерна / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О., Ковальова В. П., Донець А. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201701372 ; заявл. 13.02.2017 ; опубл. 25.07.2017, Бюл. № 14.
Ключові слова
цільнозернове борошно, виробництво борошна, очищення зерна, воднотеплова обробка зерна, сушіння зерна, лущення зерна, сортування зерна, подрібнення зерна, зерно тритикале, шліфування зерна, зерно тритикале сорту "Славетне"
Бібліографічний опис