Оптимізація рецептури майонезу при збагаченні продуктами бджільництва

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2016
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є оптимізація рецептури майонезу зі збагаченням продуктами бджільництва.
Опис
Паска, М. З. ОПТИМІЗАЦІЯ РЕЦЕПТУРИ МАЙОНЕЗУ ПРИ ЗБАГАЧЕННІ ПРОДУКТАМИ БДЖІЛЬНИЦТВА / М. З. Паска, В. В. Вовк // Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 13–17 верес. 2016 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2016. – С. 90–91. – Бібліогр.: 4 назв.
Ключові слова
оптимізація рецептури майонезу, майонез, продукти бджільництва
Бібліографічний опис