118219 Композиція інгредієнтів для виробництва цукрових вафель

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для виробництва цукрових вафель, що містить зерновий компонент, цукор-пісок, ванільну пудру, яйця курячі, соду харчову, масло вершкове і воду, яка відрізняється тим, що як зерновий компонент містить цільнозмелене борошно з голозерного ячменю.
Опис
Пат. на корисну модель 118219 Україна, МПК A21D 13/06 (2017.01), A21D 13/45 (2017.01), A21D 10/04 (2006.01). Композиція інгредієнтів для виробництва цукрових вафель / Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Хвостенко К. В., Шарко О. І., Фатєєва А. С. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201701907 ; заявл. 27.02.2017 ; опубл. 25.07.2017, Бюл. № 14.
Ключові слова
вафлі, цукрові вафлі, виробництво вафель, цільнозмелене борошно з голозерного ячменю, цукор-пісок, ванільна пудра, яйця курячі, вершкове масло
Бібліографічний опис