121973 Композиція інгредієнтів для виробництва м’яких вафель

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2017
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для виробництва м'яких вафель, що містить меланж, цукор-пісок, борошно пшеничне вищого сорту, масло вершкове, молоко незбиране, сіль кухонна, ванільний цукор, розпушувач, яка відрізняється тим, що вона додатково містить борошно зі шроту льону.
Опис
Пат. на корисну модель 121973 Україна, МПК (2017.01) А23D 2/00, A21D 13/00, A23G 3/42 (2006.01). Композиція інгредієнтів для виробництва м’яких вафель / Іоргачова К. Г., Макарова О. В., Хвостенко К. В., Фатєєва А. С., Хаванов В. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201706003 ; заявл. 15.06.2017 ; опубл. 26.12.2017, Бюл. № 24.
Ключові слова
м’які вафлі, виробництво вафель, меланж, цукор-пісок, пшеничне борошно, вершкове масло, молоко незбиране, ванільний цукор, розпушувач, борошно зі шроту льону
Бібліографічний опис