83058 Спосіб автоматичного управління технологічним процесом уварювання карамел

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2013
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб автоматичного управління технологічним процесом уварювання карамелі, який включає вимірювання та регулювання температури карамелі на виході зі змійовика шляхом зміни положення клапана, встановленого на паропроводі подачі гріючої пари до змійовикового апарата, вимірювання та регулювання температури карамелі на виході з вакуумної камери шляхом зміни положення клапана, встановленого на паропроводі подачі гріючої пари до сорочки вакуумної камери, який відрізняється тим, що додатково вимірюють та регулюють розрідження у вакуумній камері шляхом зміни частоти обертання привідного вала вакуумного насоса, вимірюють та регулюють вологість карамелі на виході з вакуумної камери шляхом зміни частоти обертання привідного вала насоса подачі карамельного сиропу до змійовикового апарата, регулюють температуру карамелі у проміжній та кінцевій точках вимірювання шляхом зміни завдання регулятора температури карамельної маси на виході зі змійовикового апарата (проміжна точка) в залежності від температури карамелі на виході з вакуумної камери (кінцева точка).
Опис
Пат. на корисну модель 83058 Україна, МПК (2013.01) С13В 25/00, А23G 3/04 (2006.01). Спосіб автоматичного управління технологічним процесом уварювання карамелі / Павлов А. І., Пентковська К. О., Воінова С. О. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201302630 ; заявл. 04.03.2013 ; опубл. 27.08.2013, Бюл. № 16.
Ключові слова
карамель, уварювання карамелі, автоматичне управління, вимірювання температури, регулювання температури, змійовик, вакуумна камера, вологість карамелі
Бібліографічний опис