83881 Спосіб автоматичного управління процесом пастеризації томатного соку

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2013
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб автоматичного управління процесом пастеризації томатного соку, що включає в себе вимірювання і регулювання температури пастеризації томатного соку в секції пастеризації шляхом зміни положення регулюючого органа подачі пари, вимірювання і регулювання температури охолоджування томатного соку в секції охолоджування шляхом зміни положення регулюючого органа подачі крижаної води, компенсацію впливу температури пастеризації на температуру соку в секції охолоджування, компенсацію впливу зміни температури пари на температуру пастеризації, який відрізняється тим, що компенсують запізнення в каналі управління з допомогою упереджувача Сміта, компенсацію впливу температури пастеризації в секції пастеризації на температуру соку в секції охолоджування шляхом корекції заданого значення температури в пастеризаторі за рахунок введення корегуючого зв'язку; компенсацію впливу зміни температури пари на температуру пастеризації шляхом зміни положення регулюючого органу подачі пари за рахунок введення корегуючого зв'язку.
Опис
Пат. на корисну модель 83881 Україна, МПК (2013.01) А23L 2/00, A23N 1/00. Спосіб автоматичного управління процесом пастеризації томатного соку / Воінова С. О., Грабчук О. П. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201208053 ; заявл. 02.07.2012 ; опубл. 10.10.2013, Бюл. № 19.
Ключові слова
томатний сік, пастеризація соку, автоматичне управління, температура пастеризації, температура охолоджування, упереджувач Сміта, корегуючі зв'язки
Бібліографічний опис