99542 Спосіб іммобілізації трипсину

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2012
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Спосіб іммобілізації трипсину, що передбачає включення ферменту в полімерну матрицю гелеподібної структури, який відрізняється тим, що спочатку змішують водні розчини пектину і трипсину та витримують 10-15 хвилин, після чого додають розчин хітозану в 1 %-ній оцтовій кислоті, суміш витримують 10-15 хвилин і піддають ліофільному сушінню, при цьому розчин пектину, трипсину і хітозану беруть в масовому співвідношенні, рівному (0,5-2) : (0,25-1) : (0,5-2) відповідно. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що пектин і хітозан беруть в концентрації 0,25-1 %.
Опис
Пат. на винахід 99542 Україна, МПК C12N 11/04 (2006.01). Спосіб іммобілізації трипсину / Черно Н. К., Озоліна С. О., Капустян А. І. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № а201102709 ; заявл. 09.03.2011 ; опубл. 27.08.2012, Бюл. № 16.
Ключові слова
трипсин, іммобілізація трипсину, ферменти, полімерна матриця, пектин, хітозан, оцтова кислота, ліофільне сушіння
Бібліографічний опис