Актуальність розробки вимог до якості води для виробництва харчових барвників

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В цій статті було розглянуто актуальність розробки вимог до якості води для виробництва харчових барвників.
Опис
Коханська, А. В. Актуальність розробки вимог до якості води для виробництва харчових барвників / А. В. Коханська, О. О. Коваленко // Вода в харчовій промисловості : зб. тез доп. ІХ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учен., аспірантів і студентів, Одеса, 3–4 квіт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 12.
Ключові слова
якість води, харчові барвники
Бібліографічний опис