69797 Спосіб автоматичного управління процесом термічної обробки ковбасних виробів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2012
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб автоматичного управління процесом термічної обробки ковбасних виробів у термічній камері, що включає вимірювання температури в камері та підтримання її на заданому значенні за допомогою зміни витрат пари, який відрізняється тим, що вводять корегуючий зв'язок, на який надходить контрольоване збурення, а вихід якого підсумовується з помилкою регулювання.
Опис
Пат. на корисну модель 69797 Україна, МПК (2012.01) A23В 4/00. Спосіб автоматичного управління процесом термічної обробки ковбасних виробів / Николайчук С. Ю., Трішин Ф. А. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201113429 ; заявл. 15.11.2011 ; опубл. 10.05.2012, Бюл. № 9.
Ключові слова
ковбасні вироби, термічна обробка, автоматичне управління, термічна камера, вимірювання температури, витрати пари, корегуючий зв'язок, контрольоване збурення, помилка регулювання
Бібліографічний опис