70210 Композиція інгредієнтів для виробництва м’ясних продуктів антианемічної дії «Гемовин»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2012
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для виробництва м'ясних продуктів антианемічної дії на основі крові забійних тварин, яка відрізняється тим, що вона додатково містить аскорбінову кислоту, карагінан і виноградні вичавки.
Опис
Пат. на корисну модель 70210 Україна, МПК A23L 1/05 (2006.01). Композиція інгредієнтів для виробництва м’ясних продуктів антианемічної дії «Гемовин» / Віннікова Л. Г., Шлапак Г. В., Поварова Н. М. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201202019 ; заявл. 22.02.2012 ; опубл. 25.05.2012, Бюл. № 10.
Ключові слова
м’ясні продукти, антианемічна дія, «Гемовин», кров забійних тварин, аскорбінова кислота, карагінан, виноградні вичавки
Бібліографічний опис