71044 Спосіб виробництва варених ковбас

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2012
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва варених ковбас, що включає підготування сировини, соління та подрібнення м'ясної сировини, приготування фаршу в кутері, наповнення оболонок, обжарювання, варіння та охолодження, який відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу з м'ясної сировини PSE вносять комплексну багатофункціональну добавку "Полімікс" у кількості 1-2 мас. %.
Опис
Пат. на корисну модель 71044 Україна, МПК (2012.01) A22С 11/00. Спосіб виробництва варених ковбас / Віннікова Л. Г., Стинга Л. М., Асауляк А. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201202028 ; заявл. 22.02.2012 ; опубл. 25.06.2012, Бюл. № 12.
Ключові слова
варені ковбаси, виробництво ковбас, м'ясна сировина PSE, багатофункціональна добавка, добавка "Полімікс"
Бібліографічний опис