72557 Спосіб автоматичного керування процесом сушіння екстракту кави в розпилювальній сушарці

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2012
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб автоматичного керування процесом сушіння екстракту кави в розпилювальній сушарці, який включає вимірювання температури сушильного агента на вході в сушарку, вимірювання температури сушильного агента на виході з сушарки, вимірювання температури продукту перед розпилюванням, вимірювання розрідження в топці та в конусі сушарки, регулювання температури сушильного агента на вході в сушарку шляхом зміни витрати палива на горіння в топці, регулювання температури сушильного агента на виході сушарки шляхом зміни витрати продукту на розпилювання, регулювання розрідження в топці шляхом зміни продуктивності димососа, регулювання розрідження в конусі сушарки шляхом зміни продуктивності витяжного вентилятора, вимірювання витрат палива на горіння в топці, змінювання витрат екстракту кави на розпилювання в сушарці і продуктивності витяжного вентилятора сушарки, який відрізняється тим, що вводять корегуючі зв'язки, які забезпечують автономність контурів температури на виході від температури вхідної та тиску розрідження від вихідної температури.
Опис
Пат. на корисну модель 72557 Україна, МПК F26B 25/22 (2006.01). Спосіб автоматичного керування процесом сушіння екстракту кави в розпилювальній сушарці / Воінова С. О., Світий І. М., Івчанська О. А. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201200433 ; заявл. 16.01.2012 ; опубл. 27.08.2012, Бюл. № 16.
Ключові слова
розпилювальна сушарка, екстракт кави, сушіння кави, автоматичне керування, вимірювання температури, вимірювання розрідження, регулювання температури, продуктивність димососа, витяжний вентилятор, корегуючі зв'язки
Бібліографічний опис