94485 Спосіб приготування овочевого желе

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2011
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб приготування овочевого желе, що передбачає розчинення желатину, змішування з овочевим соком, розливання у форми й охолодження, який відрізняється тим, що спочатку желатин замочують у воді протягом 5-10 хв. і розчиняють його при нагріванні протягом 2-4 хв., після цього готують суміш овочевого соку та порошкоподібного Ламідану і додають її до розчиненого желатину, а отриману таким чином суміш желатину, овочевого соку і порошкоподібного Ламідану доводять до температури 95 °С.
Опис
Пат. на винахід 94485 Україна, МПК A23L 1/068 (2006.01). Спосіб приготування овочевого желе / Іоргачова К. Г., Салавеліс А. Д., Попеско О. Л. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № а200905366 ; заявл. 28.05.2009 ; опубл. 10.05.2011, Бюл. № 9.
Ключові слова
овочеве желе, желатин, овочевий сік, Ламідан
Бібліографічний опис