57040 Композиція інгредієнтів для виробництва сухарних виробів

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2011
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція для виробництва сухарних виробів, яка містить борошно вищого або першого чи другого сорту, дріжджі хлібопекарські, сіль харчову та воду, яка відрізняється тим, що вона додатково містить екстракт сухого хмелю.
Опис
Пат. на корисну модель 57040 Україна, МПК (2011.01) A21D 15/00. Композиція інгредієнтів для виробництва сухарних виробів / Лебеденко Т. Є., Кананихіна О. М., Соколова Н. Ю., Рапіта В. Р. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201008370 ; заявл. 05.07.2010 ; опубл. 10.02.2011, Бюл. № 3.
Ключові слова
сухарні вироби, виробництво сухарних виробів, борошно, хлібопекарські дріжджі, хміль
Бібліографічний опис