57959 Спосіб автоматичного керування процесом приготування емульсії для цукрового печива

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2011
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб автоматичного керування процесом приготування емульсії для цукрового печива, що включає в себе подрібнення часток емульсії шляхом механічного змішування та переміщення крізь емульсатор та вимірювальний бачок у рециркуляційному режимі впродовж відповідного відрізку часу, вимірювання і стабілізацію температури емульсії у змішувачі і вимірювальному бачку шляхом зміни витрат гарячої води на підігрів, який відрізняється тим, що додатково вимірюють вплив каналу регулювання температури в емульсаторі на канал регулювання температури у вимірювальному бачку і компенсують цей вплив пропорційно результату вказаного вимірювання зміною задання температури у вимірювальному бачку, вимірюють стійкість емульсії й при рівності заданого і отриманого цим вимірюванням результату закінчують процес приготування емульсії.
Опис
Пат. на корисну модель 57959 Україна, МПК (2011.01) A23L 1/00. Спосіб автоматичного керування процесом приготування емульсії для цукрового печива / Муратов В. Г., Борщ А. А., Камінський А. Я. ; власник Одес. нац. акад. харч.технологій. - № u201009651 ; заявл. 02.08.2010 ; опубл. 25.03.2011, Бюл. № 6.
Ключові слова
цукрове печиво, емульсія для печива, автоматичне керування, емульсатор, вимірювальний бачок, рециркуляційний режим, температура емульсії, канали регулювання температури, стійкість емульсії
Бібліографічний опис