Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: 58639 Спосіб виробництва хлібобулочних виробів
Other Titles: Пат. на корисну модель 58639 Україна, МПК (2011.01) A21D 8/02, A21D 2/36 (2006.01)
Authors: Капрельянц, Л. В.
Гусак-Шкловська, Я. Д.
Лебеденко, Т. Є.
Keywords: хлібобулочні вироби
виробництво хлібобулочних виробів
пшеничне борошно
хлібопекарські дріжджі
цукор
біомодифіковане борошно нуту
маргарин
Issue Date: 2011
Abstract: Спосіб приготування хлібобулочних виробів, який включає заміс тіста з пшеничного борошна вищого ґатунку, дріжджів хлібопекарських пресованих, солі, цукру, води, жирового компонента і біологічно активної добавки з нуту, виброджування, обминку, розділку, вистоювання і випічку, який відрізняється тим, що як біологічно активну добавку використовують біомодифіковане борошно нуту, а як жировий компонент використовують маргарин.
Description: Пат. на корисну модель 58639 Україна, МПК (2011.01) A21D 8/02, A21D 2/36 (2006.01). Спосіб виробництва хлібобулочних виробів / Капрельянц Л. В., Гусак-Шкловська Я. Д., Лебеденко Т. Є. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201008330 ; заявл. 05.07.2010 ; опубл. 26.04.2011, Бюл. № 8.
URI: https://card-file.onaft.edu.ua/handle/123456789/7785
Appears in Collections:Патенти на корисну модель

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pat_kor_58639.pdf134.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.