62986 Спосіб автоматичного управління вакуумним котлом для виробництва м’ясокісткового борошна

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2011
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб автоматичного управління вакуумним котлом для виробництва м'ясо-кісткового борошна, що передбачає вимірювання і регулювання тиску в "рубашці" котла шляхом зміни витрат граючої пари в режимі варки та сушіння, вимірювання та регулювання тиску в корпусі котла шляхом зміни перепуску сокового пару в атмосферу крізь спускний клапан в режимі варки та зміни витрат холодної води крізь конденсатор в режимі сушки, який відрізняється тим, що забезпечують неперервне підтримання заданого значення тиску в "рубашці" та корпусі котла та введення корегувального зв'язка, який забезпечує інваріантність тиску в корпусі котла відносно зміни тиску в "рубашці" котла.
Опис
Пат. на корисну модель 62986 Україна, МПК (2011.01) A23L 1/31 (2006.01), G05D 16/00. Спосіб автоматичного управління вакуумним котлом для виробництва м’ясокісткового борошна / Васильєв Ю. Л., Муратов В. Г. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u201101913 ; заявл. 18.02.2011 ; опубл. 26.09.2011, Бюл. № 18.
Ключові слова
вакуумний котел, м’ясокісткове борошно, автоматичне управління, вимірювання тиску в котлі, регулювання тиску в котлі, корегувальний зв'язок, інваріантність тиску
Бібліографічний опис