63082 Спосіб автоматичного керування процесом пастеризації томатного соку

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2011
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб автоматичного керування процесом пастеризації томатного соку, який включає вимірювання і регулювання температури пастеризації томатного соку зміною витрати гріючої пари в секції пастеризації, вимірювання і регулювання температури охолодження томатного соку зміною витрати крижаної води в секції охолодження, який відрізняється тим, що вплив зміни температури соку в секції пастеризації на його температуру в секції охолодження компенсують шляхом корекції заданого значення температури охолодження пропорційно відхиленню поточного значення температури пастеризації від заданого.
Опис
Пат. на корисну модель 63082 Україна, МПК (2011.01) А23N 1/00. Спосіб автоматичного керування процесом пастеризації томатного соку / Муратов В. Г., Ярош Я. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - №u201102717 ; заявл. 09.03.2011 ; опубл. 26.09.2011, Бюл. № 18.
Ключові слова
томатний сік, пастеризація соків, автоматичне керування, температура пастеризації, вимірювання температури, регулювання температури
Бібліографічний опис