24189 Спосіб автоматичного керування процесом сушіння зерна в шахтній зерносушарці

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2007
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб автоматичного керування процесом сушіння зерна, що включає вимірювання температури сушильного агента на вході в сушарку та зерна в зоні сушіння, розрідження в топці, а також регулювання температури зерна в зоні сушіння, регулювання температури сушильного агента шляхом зміни витрати палива на горіння в топці, регулювання розрідження в топці шляхом зміни продуктивності димососа, який відрізняється тим, що температуру сушильного агента при регулюванні коректують пропорційно сумі значень відхилення від задання поточного значення температури зерна в зоні сушіння, інтегралу та диференціалу цього відхилення, додатково вимірюють кінцеву вологість зерна на виході сушарки, зміни витрати палива на горіння в топці та пропорційно сумі значень вказаних змін, їхнього інтегралу та диференціалу коректують співвідношення сухого рециркуляційного та сирого зерна на вході зерносушарки.
Опис
Пат. на корисну модель 24189 Україна, МПК F26B 25/22. Спосіб автоматичного керування процесом сушіння зерна в шахтній зерносушарці / Муратов В. Г., Щегловська О. Л. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. - № u 2007 00303 ; заявл. 12.01.07 ; опубл. 25.06.07, Бюл. № 9.
Ключові слова
сушіння зерна, шахтна зерносушарка, автоматичне керування, вимірювання температури, регулювання температури, вимірювання розрідження, регулювання розрідження, продуктивність димососа, температура зерна, вологість зерна
Бібліографічний опис