25021 Харчова композиція для зернових хлібців

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2007
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
1. Харчова композиція для зернових хлібців, що містить зерно пшениці, сіль кухонну, яка відрізняється тим, що вона додатково містить термічно оброблену і подрібнену печінку при такому співвідношенні компонентів, мас. %: зерно пшениці 80-90 термічно оброблена і подрібнена печінка 10-25 сіль кухонна 1-2. 2. Композиція за п. 1, яка відрізняється тим, що вона додатково містить зерно зернових культур (наприклад, гречка, овес, рис, жито, кукурудза, ячмінь, горох, соя) у кількості 15-30 мас. %. 3. Композиція за пп. 1, 2, яка відрізняється тим, що вона додатково містить сушені овочі (наприклад, морква, цибуля, пряно-смакові овочі) у кількості 2-5 мас. %. 4. Композиція за пп. 1-3, яка відрізняється тим, що вона додатково містить прянощі (наприклад, шафран, лаврове листя, перець чорний, перець червоний, перець запашний, хмелі-сунелі, шавлію, коріандр) у кількості 1-2 мас. %. 5. Композиція за пп. 1-4, яка відрізняється тим, що вона додатково містить олію рослинну рафіновану у кількості 4-10 мас. %.
Опис
Пат. на корисну модель 25021 Україна, МПК А23L 1/18. Харчова композиція для зернових хлібців / Сердюк Л. В., Мардар М. Р., Боброва І. С. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій.-№ u 2007 02308 ; заявл. 03.03.07 ; опубл. 25.07.07, Бюл. №11.
Ключові слова
зернові хлібці, зерно пшениці, печінка, зернові культури, сушені овочі, прянощі, рослинна олія
Бібліографічний опис