26107 Спосіб автоматичного керування процесом сушіння екстракту кави в розпилювальній сушарці

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2007
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб керування процесом сушіння екстракту кави, що включає вимірювання температури сушильного агента на вході в сушарку, вимірювання температури сушильного агента на виході з сушарки, вимірювання температури продукту перед розпилюванням, вимірювання розрідження в топці та в конусі сушарки, регулювання температури сушильного агента на вході в сушарку шляхом зміни витрати палива на горіння в топці, регулювання температури сушильного агента на виході сушарки шляхом зміни витрати продукту на розпилювання, регулювання розрідження в топці шляхом зміни продуктивності димососа, регулювання розрідження в конусі сушарки шляхом зміни продуктивності витяжного вентилятора, який відрізняється тим, що додатково вимірюють витрату палива на горіння в топці і пропорційно сумі результату цього вимірювання, його інтеграла та диференціала одночасно змінюють витрату екстракту кави на розпилювання в сушарці і продуктивність витяжного вентилятора сушарки, а пропорційно здобутому вимірюванням значенню температури екстракту кави перед розпилюванням змінюють витрату вказаного екстракту кави.
Опис
Пат. на корисну модель 26107 Україна, МПК F26B 25/22. Спосіб автоматичного керування процесом сушіння екстракту кави в розпилювальній сушарці / Муратов В. Г., Юсипова В. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій.-№ u 2007 00292 ; заявл. 12.01.07 ; опубл. 10.09.07, Бюл. №14.
Ключові слова
екстракт кави, сушіння екстракту кави, розпилювальна сушарка, автоматичне керування, вимірювання температури, регулювання температури, вимірювання розрідження, регулювання розрідження, продуктивність димососа, продуктивність витяжного вентилятора
Бібліографічний опис