27633 Спосіб приготування бісквітного напівфабрикату

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2007
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб приготування бісквітного напівфабрикату, що передбачає збивання меланжу з цукром, введення у збиту масу пшеничного борошна вищого сорту та есенції, заміс тіста, формування його і випікання, який відрізняється тим, що у збиту масу додатково вводять амарантове борошно у співвідношенні пшеничного борошна і амарантового борошна 3:1.
Опис
Пат. на корисну модель 27633 Україна, МПК А21D 13/08. Спосіб приготування бісквітного напівфабрикату / Іоргачова К. Г., Капетула С. М., Макарова О. В., Салавеліс А. Д. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій.-№ u 2007 06967 ; заявл. 21.06.07 ; опубл. 12.11.07, Бюл. №18.
Ключові слова
бісквітний напівфабрикат, меланж, цукор, пшеничне борошно, амарантове борошно
Бібліографічний опис