28590 Композиція інгредієнтів для виробництва зефіру

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2007
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для виробництва зефіру, що містить фруктозу та інший цукрозамінник, яблучне пюре, пектин цитрусовий, сухий яєчний білок, патоку, молочну кислоту, лактат натрію, есенцію фруктово-ягідну, барвник червоний і воду, яка відрізняється тим, що як інший цукрозамінник вона містить полідекстрозу.
Опис
Пат. на корисну модель 28590 Україна, МПК А23G 3/00, A23L 1/06. Композиція інгредієнтів для виробництва зефіру / Іоргачова К. Г., Аветисян К. В., Банова С. І., Куц А. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій.-№ u 2007 10215 ; заявл. 13.09.07 ; опубл. 10.12.07, Бюл. №20
Ключові слова
зефір, виробництво зефіру, фруктоза, яблучне пюре, цитрусовий пектин, сухий яєчний білок, патока, молочна кислота, лактат натрію, фруктово-ягідна есенція, червоний барвник, полідекстроза
Бібліографічний опис