28890 Спосіб виробництва желейного продукту

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2007
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва желейного продукту, що включає введення в гаряче молоко цукру, ваніліну та підготовленого желатину, наступне кип'ятіння суміші, розлив у форми та охолодження, який відрізняється тим, що спочатку окремо замочують желатин у воді протягом 1,0-1,4 години до збільшення маси у 6-8 разів і хітозан в молоці протягом 40-60 хвилин, після цього молоко з хітозаном кип'ятять і додають цукор, ванілін, підготовлений желатин, готову суміш доводять до кипіння і розливають у форми.
Опис
Пат. на корисну модель 28890 Україна, МПК А23L 1/06, А23С 21/00. Спосіб виробництва желейного продукту / Іоргачова К. Г., Салавеліс А. Д., Аветісян К. В., Горкавенко Н. Є. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій.-№ u 2007 09414 ; заявл. 20.08.07 ; опубл. 25.12.07, Бюл. №21.
Ключові слова
желейний продукт, виробництво желейного продукту, молоко, цукор, ванілін, желатин, хітозан
Бібліографічний опис