Використання іммобілізованих пивних дріжджів для зброджування пивного сусла

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є отримання іммобілізованих пивних дріжджів низового зброджування шляхом включення їх у структуру матеріалу капрон, та порівняння роботоспроможності запропонованої технології зброджування з класичною технологією, яка передбачає безпосередній контакт дріжджів з продуктом.
Опис
Дідух Г. В. Використання іммобілізованих пивних дріжджів для зброджування пивного сусла / Г. В. Дідух, А. Т. Безусов // Технології харчових продуктів і комбікормів : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 24–29 верес. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 77–78 : табл. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
іммобілізовані пивні дріжджі, пивне сусло, зброджування пивного сусла, пивні жріжджі
Бібліографічний опис