18461 Екстрактор безперервної дії для системи «тверде пористе тіло-рідина»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2007
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Екстрактор безперервної дії для системи "тверде пористе тіло-рідина", що містить вертикальний циліндричний корпус з перфорованим днищем та фільтром, під яким розташований збірник екстракту, верхню конусну кришку, вал, що встановлений з можливістю обертання усередині корпусу, верхню конусну кришку та стакан, розташовані на валу, циліндричний завантажувальний шнек і подавальний шнек, закріплений на валу, і вхідний у верхню конусну кришку конус з перфорованим днищем, розвантажувальним конічним шнеком, розвантажувальним штуцером і напрямним ножем, бункер завантажування сировини та шнек подачі сировини, який відрізняється тим, що по висоті вертикального циліндричного корпусу рівномірно розташовані генератори імпульсної мікрохвильової енергії з частотою хвиль 245050 МГц, а вал і пластини подавального шнека виконані з матеріалу, який здатний пропускати мікрохвилі.
Опис
Декларац. пат. на корисну модель 18461 Україна, МПК (2006) B01D 11/02. Екстрактор безперервної дії для системи «тверде пористе тіло-рідина» / Бурдо О. Г., Ряшко Г. М. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u 200604522 ; заявл. 25.04.2006 ; опубл. 15.11.2006, Бюл. № 11.
Ключові слова
екстрактор безперервної дії, система «тверде пористе тіло-рідина», вертикальний циліндричний корпус, фільтр, збірник екстракту, вал, циліндричний завантажувальний шнек, подавальний шнек, розвантажувальний штуцер, напрямний ніж, бункер завантажування сировини, шнек подачі сировини, імпульсна мікрохвильова енергія, генератори енергії
Бібліографічний опис