Found a mistake in the text on the site? Help us fix it!
Title: Борошняні суміші з екструдованим компонентом
Authors: Хоренжий, Н. В.
Волошенко, О. С.
Keywords: борошняні суміші
екструдований компонент
хлібобулочні вироби
зерно пшениці
збагачувач екструдат
Issue Date: 2018
Abstract: Метою роботи є обґрунтування можливості використання у складі хлібобулочних виробів у якості збагачувача екструдату, отриманого з цілого зерна пшениці.
Description: Хоренжий Н. В. Борошняні суміші з екструдованим компонентом / Н. В. Хоренжий, О. С. Волошенко // Технології харчових продуктів і комбікормів : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 24–29 верес. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 11–13 : табл. – Бібліогр.: 2 назв.
URI: https://card-file.onaft.edu.ua/handle/123456789/8510
Appears in Collections:Технології харчових продуктів і комбікормів (Technologies of food products and mixed fodders)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zbirnik_TXPiK_18_Khorenzhyi.pdf871.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.