Борошняні суміші з екструдованим компонентом

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є обґрунтування можливості використання у складі хлібобулочних виробів у якості збагачувача екструдату, отриманого з цілого зерна пшениці.
Опис
Хоренжий Н. В. Борошняні суміші з екструдованим компонентом / Н. В. Хоренжий, О. С. Волошенко // Технології харчових продуктів і комбікормів : зб. тез. доп. Міжнар. наук.-практ. конф., Одеса, 24–29 верес. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; під заг. ред. Б. В. Єгорова. – Одеса, 2018. – С. 11–13 : табл. – Бібліогр.: 2 назв.
Ключові слова
борошняні суміші, екструдований компонент, хлібобулочні вироби, зерно пшениці, збагачувач екструдат
Бібліографічний опис