Посібник до лабораторного практикуму з курсу фізики

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2019
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Прискорювачі темпи сучасного життя суспільства, велика кількість інформації, що приходить до нас з Інтернет джерел і інші подібні фактори, на жаль, роблять негативний вплив значного скорочення на загальний обсяг курсу фізики, що читається в ВНЗ України. Це, в свою чергу, впливає на досить поверхове знання цього, фундаментального для майбутнього інженера, предмета. Таким чином, приступаючи до суттєвої переробки попереднього, набагато більш докладного посібника до лабораторного практикуму з курсу фізики, ми прагнули не тільки до необхідного скорочення матеріалу, а й, до його, по можливості більш лаконічному і ясному для студента, викладу і пояснення. Сенс досліджуваних фізичних закономірностей не повинен ускладнюватись, на наш погляд, ні зайвими подробицями (найчастіше математичного характеру), ні технічними деталями, які є специфічними для лабораторних робіт, які виконуються.
Опис
Роганков, В. Б. Посібник до лабораторного практикуму з курсу фізики [Електронний ресурс] : навч. посіб. для студентів напрямку підгот. 122, 123 / В. Б. Роганков, Т. О. Чікункова, М. В. Швець ; Одес. нац. акад. харч. технологій, Каф. фізики і матеріалознавства. - 2-ге перероб. і скор. вид. - Одеса, 2019. - Електрон. текст. дані: 93 с.
Ключові слова
вимірювання, обчислення похибок, механіка твердого тіла, електрика, магнетизм, коливання та хвилі, квантова фізика, молекулярна фізика, термодинаміка, измерение, вычисление погрешностей, механика твердого тела, электричество, колебания и волны, квантовая физика, молекулярная физика, термодинамика
Бібліографічний опис