Оптиматизація процесу екстракцій БАР із журавлини з використанням WEB-додатку

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи стала оптимізація параметрів екстрагування біологічно активних речовин із плодів журавлини та отримання екстрактів на основі Vacycinium oxycoccos із застосуванням різних типів екстрагентів для використання у виробництві ферментованих молочних продуктах для харчування вагітних жінок.
Опис
Дец, Н. О. Оптиматизація процесу екстракцій БАР із журавлини з використанням WEB-додатку / Н. О. Дец, Д. В. Дец, Н. В. Пєткова // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 4–6 жовт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2018. – С. 122–123.
Ключові слова
журавлина, біологічно активні речовини, процес екстракції
Бібліографічний опис