Використання вторинних продуктів переробки винограду в технології галет без цукру

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є визначення впливу ПВК та ПВШ на якість галет зі зниженою цукроємністю. В ході досліджень при приготуванні «Галет №2» цукор було замінено на 50 та 100 % ПВК або ПВШ.
Опис
Моргунова, Ю. В. Використання вторинних продуктів переробки винограду в технології галет без цукру / Ю. В. Моргунова ; наук. кер. К. Г. Іоргачова, К. В. Хвостенко // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : зб. матеріалів ХІ Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів з міжнар. участю, Одеса, 4–6 жовт. 2018 р. / Одес. нац. акад. харч. технологій ; гол. ред. Б. В. Єгоров. – Одеса, 2018. – С. 69–70.
Ключові слова
продукти переробки винограду, борошняні кондитерські вироби, порошок з виноградних кісточок, порошок з виноградної шкірки
Бібліографічний опис