125876 Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи «Українська»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва плющеної крупи, при якому проводять очищення зерна від домішок, пропарювання, шліфування, сортування продуктів шліфування, плющення і сортування продуктів плющення, який відрізняється тим, що зерно голозерного вівса із вологістю не більше 15 % замочують у підігрітій до 55-60 °C воді 120-180 хв, відволожують 40-60 хв, підсушують до вологості не більше 14 %, одноразово шліфують, ядро пропарюють при тиску пари 0,20-0,22 МПа протягом 6-9 хв, плющать та підсушують до вологості не більше 14 %.
Опис
Пат. на корисну модель 125876 Україна, МПК A23L 7/10 (2016.01), A23L 7/113 (2016.01). Спосіб виробництва вівсяної плющеної крупи «Українська» / Соц С. М., Кустов І. О., Жигунов Д. О., Волошенко О. С., Хоренжий Н. В. ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201800013 ; заявл. 02.01.2018 ; опубл. 25.05.2018, Бюл. № 10.
Ключові слова
виробництво круп, вівсяні крупи, вівсяна плющена крупа «Українська», очищення зерна, пропарювання зерна, шліфування зерна, сортування зерна, плющення зерна, голозерний овес, відволожування зерна, підсушування зерна
Бібліографічний опис