128546 Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту «Білковий»

Вантажиться...
Ескіз
Дата
2018
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Композиція інгредієнтів для виробництва зернового екструдованого продукту, що містить кукурудзяну крупу, сіль кухонну і продукт переробки зерна бобової культури, яка відрізняється тим, що вона додатково містить суміш прянощів, а як продукт переробки зерна бобової культури - розмелені боби машу.
Опис
Пат. на корисну модель 128546 Україна, МПК A23L 7/10 (2016.01), A23L 7/17 (2016.01). Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого зернового продукту «Білковий» / Валевська Л. О., Овсянникова Л. К., Євдокимова Г. Й., Сімоніна В. С., Марковська К. О ; власник Одес. нац. акад. харч. технологій. – № u201803048 ; заявл. 26.03.2018 ; опубл. 25.09.2018, Бюл. № 18.
Ключові слова
виробництво зернових продуктів, екструдовані зернові продукти, зерновий продукт «Білковий», кукурудзяна крупа, сіль кухонна, боби машу
Бібліографічний опис